Υπόθεση Φαρμακονήσι: Λαθρομετανάστες, φιλότιμοι στρατιώτες και συκοφάντες "δημοσιογράφοι"

Η "προοδευτική" λέπρα σκοτώνει τους Στρατιώτες μας και την Πατρίδα

Διαβάστε, παρακαλώ, ολόκληρα τα συνημμένα. Καταδεικνύουν πώς η δημοσιογραφική και λοιπή "προοδευτική" λέπρα που λυμαίνεται την χώρα μας, μαζί και η δημοσιοϋπαλληλική και ευνουχισμένη, κομματική, "στρατιωτική ηγεσία" (δεν ντρέπονται τα γαλόνια τους!) έχει φθάσει στο σημείο να υποβοηθά τούρκους λαθρεμπόρους και κατασκόπους, να υπονομεύει την εθνική μας ασφάλεια, να εξευτελίζει και να καταρρακώνει το ηθικό των φιλοτίμων στρατιωτών και αξιωματικών μας.

Η παρακμή και η προδοσία δεν έχει όριο. Δεν ξέρω τί μπορεί πια να σταματήσει την σαπίλα και την λέπρα που κατατρώει αυτήν την χώρα.

Το ότι πάντοτε βρίσκεται ένας Λοχίας Δημόπουλος και ένας ΕΠΟΠ Κουτουνίδης (ας μην χαίρονται οι προδότες που κατάφεραν να "φάνε" δύο Έλληνες - πάντα θα βρίσκονται και άλλοι), είναι το μόνο που μάς σώζει από την απελπισία· αλλά τί μπορούμε να ελπίζουμε, όταν ακόμη και η "στρατιωτική ηγεσία" φορά φουστάνια;

Το άρθρο από την "Στρατηγική", τ. Ιαν. 2005. Αφορά δήθεν "κακομεταχείριση λαθρομεταναστών", για την οποία διαβάζαμε στον "προοδευτικό" τύπο.

Αυτά, σήμερα, ανήμερα της Υπερμάχου Στρατηγού μας - προς τιμήν του Λοχία Δημοπούλου και του ΕΠΟΠ Κουτουνίδη, και εις μνήμην των παλλικαριών της "Έλλης" του '40 (τότε που τον Στρατό και την Πολιτεία κυβερνούσαν άνδρες).

(περιοδικό "Στρατηγική", Ιαν. 2005)

Ενημέρωσις: 15-5-2007 - Επιτέλους! Δυόμισυ χρόνια μετά:

Αθώοι οι καταδρομείς - Ο συκοφάντης Μπαλάσκας καλείται τώρα από την Δικαιοσύνη να πληρώσει

Συκοφάντης με την βούλα της Δικαιοσύνης ο Στρατής Μπαλάσκας της "Ελευθεροτυπίας". Καλείται τώρα, επιτέλους, από την Δικαιοσύνη να πληρώσει, για την διά των συκοφαντιών του εξόντωση δύο αθώων, ευσυνείδητων στρατιωτικών.

(Σημείωσις: Είχαν βουήξει για μήνες τα "προοδευτικά" ΜΜΕ για την υπόθεση αυτή. Υπό την πίεση των "προοδευτικών", υπέκυψαν ακόμη και πολιτικοί και στρατιωτικοί ηγήτορες, ανάξιοι των αξιωμάτων τους, και επεμβαίνοντας βάναυσα στο έργο της Στρατιωτικής Δικαιοσύνης εξεβίασαν εξοντωτικές αποφάσεις (απόταξη) εις βάρος των ευσυνειδήτων καταδρομέων, χωρίς στοιχεία, μόνο και μόνο επειδή έτσι ήθελαν ο Μπαλάσκας και τα συντρόφια του. Τώρα που η Δικαιοσύνη, αρθείσα στο ύψος της, αθώωσε τελικώς τους καταδρομείς, είδατε έστω και απλή δημοσίευση της αθωωτικής αποφάσεως στα ΜΜΕ που ούρλιαζαν τόσους μήνες; Είδατε πουθενά, έστω και σε δυο γραμμές την είδηση, την οποία δεν θα επληροφορούμην καν εάν δεν τήν ελάμβανα σε κάποιο ηλεκτρονικό φόρουμ, αναδημοσιευθείσα από την παρακάτω και μόνον εφημερίδα; )

Δύο φιλότιμοι στρατιωτικοί εξοντώθηκαν για να ικανοποιηθεί το ακόρεστο ανθελληνικό μίσος των "προοδευτικών" λαθρομεταναστολάγνων.

Ιδού όμως που η Δικαιοσύνη, παρά την λύσσα των μισελλήνων "προοδευτικών" συκοφαντών, άργησε μεν, αλλά δικαίωσε δε τους δύο αθώους στρατιωτικούς και παρέδωσε στον δημόσιο εξευτελισμό τον αρχισυκοφάντη Μπαλάσκα.

Αθώοι οι καταδρομείς για το ξύλο στους λαθρομετανάστες
Μπαλάσκας και Ελευθεροτυπία καλούνται τώρα να πληρώσουν τον... λογαριασμό

("Ελεύθερος Κόσμος", 6-4-2007)

Στις 28-3-2007, μετά από πολύωρη διαδικασία, το Πενταμελές Στρατοδικείο Αθηνών, κατόπιν και σύμφωνης πρότασης του Εισαγγελέα της έδρας, αθώωσε τον Λοχία ΕΜΘ Ιωάννη Δημόπουλο και τον πρώην ΕΠΟΠ Σεργκέϊ Κουτουνίδη, για τα δήθεν "βασανιστήρια" λαθρομεταναστών στο Φαρμακονήσι. Tο Στρατοδικείο μάλιστα κατέληξε στην αθωωτική του απόφαση, όχι λόγω αμφιβολιών ή για άλλους λόγους αλλά κρίνοντας ότι η πράξη δεν τελέσθηκε ποτέ ("ελλείψει πράξεως").

Συνήγοροι υπεράσπισης των δύο Καταδρομέων ήταν οι δικηγόροι Φαήλος Κρανιδιώτης και Κων/νος Χαϊκάλης. Μάρτυρας υπεράσπισης ήταν ο Πρόεδρος του Π.Σ.Ε.Ε.Δ. εφ. Ταγματάρχης Αλέξανδρος Κόντος. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο καταδρομείς είχαν αρχικά αποταχθεί από το Σώμα, αλλά όταν αθωώθηκαν στο πρωτοβάθμιο Στρατοδικείο, ο Ι. Δημόπουλος επέστρεψε μετά από αίτησή που έκανε και υπηρετεί μέχρι σήμερα.

Το περιστατικό του υποτιθέμενου βασανισμού Παλαιστινίων και 4 Αφγανών λαθρομεταναστών στο Φαρμακονήσι (δίπλα ακριβώς στην Κάλυμνο) έγινε το Σεπτέμβριο του 2004. Θα περνούσε στο "ντούκου", αν ο γνωστός Μυτιληνιός δημοσιογράφος Στρατής Μπαλάσκας δεν δημοσίευε δύο - τρία πολύ σκληρά δημοσιεύματα στην προστάτιδα των λαθρομεταναστών "Ελευθεροτυπία". Τα δημοσιεύματα αυτά κινητοποίησαν την τότε ηγεσία του ΓΕΣ, που έστειλε κορυφαίους επιτελείς επί τόπου για να επιληφθούν της υποθέσεως. Το θέμα πήρε γρήγορα μεγάλη έκταση, υπήρξαν σχετικές δηλώσεις του κυβερνητικόυ εκπροσώπου κ. Θεόδωρου Ρουσόπουλου και οι δύο Έλληνες καταδρομείς αποτάχθηκαν από το Σώμα για ρατσιστική συμπεριφορά εναντίον των καημένων των λαθρομεταναστών!

Μίσος και κακία

Πάνω στην απόγνωσή τους, ο Γιάννης Δημόπουλος και ο Σεργκέϊ Κουτουνίδης έστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Διευθυντή της "Ελευθεροτυπίας"κ. Σεραφείμ Φυντανίδη, η οποία δημοσιεύτηκε στο φύλλο της 30ης Οκτωβρίου 2004. Ακολουθούσε απάντηση του Στρατή Μπαλάσκα, την οποία αναδημοσιεύουμε για να αντιληφθείτε το μέγεθος της κακίας του συντρόφου αυτού: "Δεν καταλαβαίνω τα όσα λένε οι δύο πρώην άνδρες των ειδικών δυνάμεων. Προφανώς στο συγγραφέα της επιστολής δικηγόρο τους δεν του έδωσαν να καταλάβει την άσχημη θέση στην οποία βρίσκονται. Γιατί μάλλον σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκονται: Εκδιωχθέντες από τις ειδικές δυνάμεις, υπό μετάθεση ως "πεζικάριος" ο ένας στην Χίο και ως "πυροβολικάριος" ο άλλος στον Έβρο, με το ερώτημα της απόλυσης κι οι δύο στο Πειθαρχικό Συμβούλιο που αποφαίνεται την επόμενη εβδομάδα και με την δαμόκλειο σπάθη των ποινικών αδικημάτων επί της κεφαλής τους να επισείει πολλά χρόνια φυλακής για τον καθέναν. Και κοντά σε όλα, τις καταθέσεις τους με τις οποίες και αποδέχονται τα αδικήματα τους και δηλώνουν ... "αμετανόητοι". Τι θέλουν λοιπόν και οι δύο και στέλνουν επιστολές Ο Θεός και ο δικηγόρος τους ξέρουν..."!

Προετοιμάζουν αντεπίθεση!

Ο "Ε.Κ." μίλησε την Μεγάλη Τετάρτη με τον δικηγόρο των δύο καταδρομέων, γνωστό ποινικολόγο κ. Φαήλο Κρανιδιώτη, ο οποιος μας προανήγγειλε ότι μετά την αθωωτική απόφαση του Πενταμελούς Στρατοδικείου Αθηνών, το οποίο έκρινε την πράξη ως ουδέποτε τελεσθείσα, ανοίγει ο δρόμος για υποβολή αγωγών χρηματικής αποζημιώσεως εναντίον των συκοφαντών, οι οποίοι ταλαιπώρησαν επί 31 μήνες τους δύο Έλληνες καταδρομείς. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο κ. Στρατής Μπαλάσκας θα κληθεί να αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο της καταβολής χρηματικής αποζημίωσης προς τους δύο καταδρομείς, αν η ελληνική Δικαιοσύνη τον καταδικάσει.

Η ιστορική αυτή απόφαση του Στρατοδικείου Αθηνών στέλνει μήνυμα σε όλους τους επίδοξους προστάτες των λαθρομεταναστών, να ελέγχουν εξονυχιστικά τα περιστατικά πριν καταγγείλουν για ρατσιστική συμπεριφορά τους άνδρες των Ενόπλων μας Δυνάμεων.